18 yaşındaki kız kardeşine defalarca tecavüz etti

21 yaşındaki erkek kardeş, diğer suçların yanı sıra kız kardeşine defalarca tecavüz etmekten suçlu bulundu. Aile tecavüzü yalanladı.

18 yaşındaki kız kardeşine defalarca tecavüz etti

Almanya’da 21 yaşındaki erkek kardeş, diğer suçların yanı sıra kız kardeşine defalarca tecavüz etmekten suçlu bulundu.

Kız kardeşini aylarca hapsettiği, ona vurduğu ve taciz ettiği söyleniyor – şimdi 21 yaşındaki, Almanya’nın güneyindeki Konstanz Gölü kıyısındaki Constance bölge mahkemesi tarafından dört yıl altı ay hapis cezasına çarptırılmadı.

Alman basınında çıkan haberlere göre, hakim pazartesi günü sanığı beş tecavüz, on tehlikeli bedensel zarar ve 40 kasten yaralamadan suçlu buldu.

Aile yalanladı

Genç adamın Ocak ve Mayıs 2022 tarihleri arasında ortak dairesinde iğrenç eylemlerde bulunduğu söyleniyor. Bir polis memuruna göre, iki oda arkadaşı da suçlardan şüphelenmemişti – tıpkı ikisinin ebeveynleri gibi. Her zaman kız kardeşinin iyi olduğunu söylerdi.

21 yaşındaki erkek kardeşin, aileyi kardeşinin iyi olduğuna inandırdığı söyleniyor. Bu nedenle aile suçlamaları kabul etmiyor.

18 yaşındaki genç kadın, Kasım 2015’te Suriye’den Almanya’ya gelmişti. Ailesi ise 2021’de geldiği belirtildi. Ebeveynleri ve diğer beş kardeşiyle birlikte Gmünd’deki bir mülteci kampında kaldıkları bilgisi verildi.

Erkek kardeş ve kız kardeşi geçen perşembe günü duruşmanın başında sessiz kaldılar. Her ikisi de ifade vermeyi reddetme hakkını kullandığı belirtildi. | © DerVirgül

Yayınlama: 31.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.