Erbil’in Filistin İsyanı | ‘’Rahmetli Deniz Gezmiş Filistin’e Gitti, Üç Kişiyle’’

İsrail’in saldırılarına karşı sessiz kalınmasına tepki gösteren Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir televizyon programında, 68 kuşağının öğrenci liderlerinden Deniz Gezmiş’in, İsrail’e karşı Filistin saflarında savaştığını söyledi.

Erbil’in Filistin İsyanı | ‘’Rahmetli Deniz Gezmiş Filistin’e Gitti, Üç Kişiyle’’

İsrail’in günlerdir devam eden saldırılarına tüm kesimlerden tepki gelirken, saldırılara sesiz kalan televizyon ve sinema dünyasından bir çok ünlüye Mehmet Ali Erbil tepki gösterdi. 

El Fetih kampına katılan Gezmiş’e El Fetih kimliği verildi.

“Söylemezsem Olmaz” programına telefonla bağlanarak İsrail’e tepki gösteren Erbil, Rahmetli Deniz Gezmiş Filistin’e gitti üç kişiyle” diye tepki gösterdi.

Mehmet Ali Erbil şöyle konuştu: 

“Vicdanlara sesleniyorum: Almanya soykırım yaptığında dünya sessiz kalmadı. Ama Filistin’de 6 aylık çocuklar, kadınlar öldürülüyor. Hiçbir suçu olmayan insanlar öldürülüyor. Bütün dünya buna sessiz kalıyor. Bu din, mezhep meselesi değil insani bir mesele. Hiç paylaşmayan ünlülere özellikle çakma komünistlere, sahte solculara sesleniyorum. Hiçbir tanesinin sesi çıkmıyor o tiyatrocuların. Rahmetli Deniz Gezmiş Filistin’e gitti üç kişiyle” diye tepkisini gösterdi. |DerVirgül 

Yayınlama: 18.05.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.