Gazeteci Erk Acarer Berlin’deki Evinde Saldırıya Uğradı

BirGün gazetesi yazarı gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, evinde bıçaklı saldırıya uğradığını duyurdu.

Gazeteci Erk Acarer Berlin’deki Evinde Saldırıya Uğradı

Erk Acerer daha sonra yaptığı paylaşımda ise hayati bir riskinin olmadığını ve hastaneye götürüldüğünü belirtti.

Paylaşımda Acarer, “Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler geçecek” diye yazdı.

Gazeteci Erk Acarer, BirGün’e yaptığı açıklamada kendisine yönelik bıçaklı saldırıyı üç kişinin gerçekleştirdiğini söyledi.

“Milletin ailesiyle, değerleriyle ilgili yazmayı bırak, daha kötüsünü yaparız” ifadeleriyle tehdit edildiğini belirten Acarer şunları aktardı:

Bir saat önce silahlı, bıçaklı üç kişi evime geldiler, yumruklarla tekme tokat saldırdılar. Ne olup bittiğini anlamadan vurmaya başladılar. Milletin ailesiyle, değerleriyle ilgili yazmayı bırak, daha kötüsünü yaparız diyerek tehdit ettiler. Şu anda hastanedeyim. Polisler hastanede. İfademi aldılar. Onlara da anlattım. Kafamın sağ tarafında büyük bir şişlik var: Saldırganlar belli. Yazdıklarımdan rahatsız olanlar. Hayati bir riskim yok. Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler de geçecek!

Yayınlama: 08.07.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.