Mali Polis Yasadışı Kumarhaneye Baskın Düzenledi

Mali polis, Viyana’nın 12. bölgesinde yasadışı bir kumarhanede toplam 13 makineye el koydu. Bu yıl, Avusturya genelinde yaklaşık 1.400 oyun makinesine el konuldu ve yalnızca Viyana’da 575 makineye el konulduğu belirtildi.

Mali Polis Yasadışı Kumarhaneye Baskın Düzenledi

Bir ihbara dayanarak, mali polis Viyana – Meidling’deki yasadışı kumarhaneye baskın düzenledi. 

Kumarhane işletmecileri, müdahale eden görevlilerin restorana girmesine izin vermediği için kapının bir çilingir yardımıyla zorla açılması gerektiği baskında, 13 oyun makinesi ele gerildi. 

Ayrıca, restoranın diğer yönetmeliklere de uymadı, örneğin yangına karşı önlemler, korona yönetmeliğine muhalefet, sigara ve tütün mamulleri yasağına muhalefet, korona yönetmeliğine göre kilitlenmeye muhalefet gibi, bir çok yasa ihlali kapsamında işlem yapıldığı kaydedildi. 

Cihazlara el konuldu ve bir depolama tesisine nakledildi. Soruşturmalar tüm hızıyla devam ediyor ve işletmeci hakkında, oyun yasasını ihlal ettiği ve diğer ihlaller için yüksek para cezası verilmesi bekleniyor.

Maliye Bakanı Gernot Blümel (ÖVP), ”Yasadışı kumar artık organize suç örgütlerinin elinde.

Kaçakçılık ve yasadışı fuhuş gibi yasadışı faaliyetlerle giderek daha fazla bağlantı kuruyoruz.

Bu nedenle, destekçileri tespit etmek için Federal suç ofisi ile yakın bir şekilde çalışıyoruz.“dedi.

Bu yıl, Ocak ve Ekim ayları arasında, Avusturya genelinde yaklaşık 1.400 oyun makinesine el konuldu ve yalnızca Viyana etkin noktasında 575 makineye el konulduğu belirtildi. |virgül 

Yayınlama: 05.12.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.