Viyana’da Cinsel Hizmet Sunarak Para Kazananlar Aşılanmak İstiyor

Avusturya’da koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında cinsel hizmet sunarak para kazanılan alanların kapatılması ve yasaklanması, sektörde yasadışı faaliyetin artmasına neden olurken, sektör temsilcisi, Viyana yönetiminden aşı talebinde bulundu.

Viyana’da Cinsel Hizmet Sunarak Para Kazananlar Aşılanmak İstiyor

Viyana’da cinsel hizmet sunarak para kazananlar adına konuşan Shiva Prugger, sektörde çalışanların hızla aşılanmasını talep etti. 

Twitter’da, endüstrisinin Covid-19’a karşı hızlı bir şekilde aşılanmasını talep ederek, böylece “en vücut dostu tıbbi olmayan hizmet sağlayıcı” olarak daha güvenli çalışabiliriz dedi. 

Viyana Eyaleti Sağlık Bakanı Peter Hacker’ın (SPÖ) ofisinden yapılan açıklamada, Prugger’ın itirazına ilişkin anlayış gösterildi ve en geç Mayıs ayında sektör çalışanlarının aşılanmasının planlandığı söylendi. 

Bununla birlikte, aşılama çizelgesine uyulması gerektiğine dikkat çeken eyalet yönetimi, şu anda ana endişe, yaşlı nüfus gruplarına ek olarak yüksek riskli ve yüksek riskli hastaları koronavirüs enfeksiyonundan korumaktır dendi. |DerVirgül 

Yayınlama: 20.04.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.