S4 otoyolunda kaza | İki ölü

Pazartesi sabahı, Avusturya Wiener Neustadt bölgesi Mattersburg otoyolunda [S4] ölümcül bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrası yeni kazalar yaşandı.

S4 otoyolunda kaza | İki ölü

Pazartesi sabahı, Lanzenkirchen (Wiener Neustadt bölgesi) yakınlarındaki Mattersburg otoyolunda (S4) ölümcül bir trafik kazası meydana geldi.

Bir otomobilin bir kamyonla çarpışması sonucu iki kadın hayatını kaybetti.

Kızıl Haç’tan alınan ilk bilgilere göre, Katzelsdorf ve Lanzenkirchen [Wiener Neustadt bölgesi] arasındaki Mattersburg otoyolunda [S4] sabah 8:00’den kısa bir süre önce kamyon bir otomobille çarpıştı.

Aşağı Avusturya Kızılhaçı basın sözcüsü Andreas Zenker yaptığı açıklamada, otomobildeki iki yolcunun kaza yerinde hayatını kaybedecek kadar ağır yaralandığını söyledi. Zenker’e göre kamyon sürücüsü de ağır yaralı olarak acil durum helikopteriyle hastaneye kaldırıldı.

Zenker’e göre, trafik sıkışıklığının ardından “birkaç ikincil kaza” da meydana geldi. Bir kişinin hafif yaralandığı bildirildi.

Kazanın ardından S4 güney otoyolu bir süreliğine kapatıldı. Trafik Wiener Neustadt üzerinden yönlendirildi. Alternatif güzergahlarda da şehir içinde yoğun trafik sıkışıklığı yaşandı.|©DerVirgül

——————————————————————————————————————–

Yurt dışında oy kullanacak vatandaşlarımız 27 Nisan-9 Mayıs arasında 74 ülkede 177 noktadan, 27 Nisan-14 Mayıs arasında 46 gümrük kapısından, herhangi birinde oylarınızı kullanabilirsiniz. 👉https://secim.ytb.gov.tr #TürkiyeİçinOyVer

Yayınlama: 24.04.2023
Düzenleme: 24.04.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.