Trafik kazası sonrası patlama tehlikesi

Cuma gecesi Aşağı Avusturya eyaleti Gerasdorf kasabasında çok sayıda kişinin bulunduğu otomobil, yoldan çıkarak bir evin duvarına, beton direklere ve benzin istasyonuna çarptı. Sızıntı nedeniyle enerji tedarik şirketleri EVN ve Wien Energie’de olay yerinde tedbir aldı.

Trafik kazası sonrası patlama tehlikesi

3 Şubat’ta Gerasdorf itfaiyesi Nordostbahnstraße’de bir aracın kurtarılması konusunda saat 00:15 civarında alarma geçirildi. Çok sayıda kişinin bulunduğu otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak bir evin duvarına, beton direklere ve benzin istasyonuna çarptığı bildirildi.

Aracın evin duvarına çarptığı ve gaz sızıntısına neden olduğu söylendi. Bu nedenle yetkililer havadaki gaz içeriğini ölçmesi sonucunda, kaza mahallinde patlama tehlikesi tespit edildiği kaydedilerek, olay yerinin güvence altına alındığı bildirildi.

Tehlikeli bölge hemen geniş bir alan kordon altına alındı ve Enerji tedarikçisi EVN ve Wien Energie, ana vanayı kapattı.

Kaza nedeniyle, üç araçla 14 itfaiyecinin yanı sıra polis, ambulans, EVN ve Wien Energie görev yaptığı kaydedildi. | © DerVirgül

 

Yayınlama: 03.02.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.