11 yaşındaki kız annesini ölümden kurtardı

Avusturya’da eşini bıçaklayarak kaçan, daha sonra bir kişiyi daha bıçaklayan ve ayrıca polis takibinde iki polis memuruna aracıyla çarpan Iraklı tutuklandı. Ancak adamın eşini öldürmek için saldırdığı ve kadının 11 yaşındaki kızının bunu engellediği bildirildi.

11 yaşındaki kız annesini ölümden kurtardı

Avusturya’nın Linz kentinde pazartesi sabahı bıçaklanarak ağır yaralanan kadının faili yakalandı ve kaçmaya çalışırken iki polis memuruna çarptı. Iraklı saldırganın kadının iş yerinden bir arkadaşını da bıçakladığı söylendi.

Hakkında mahkemece giriş ve yaklaşma yasağı uygulanan kocasının eve geldiğini belirten Romen kadın, ifadesinde adamın önce kendisini boğmaya çalıştığını, ardından da bıçakla saldırdığını söyledi.

Kadının hastanede verdiği ifadeye göre, adam kadını üç yerinden bıçakladığı anda 11 yaşındaki kızının, üvey babasının üzerine atladığını ve onu durdurmaya çalıştığını belirtti.

Polisi, adamın 11 yaşındaki kız çocuğunu üzerinden atmaya çalıştığı anda kadının cep telefonuna erişmiş olması, olası bir cinayeti engellemiş olabileceği üzerinde duruyor.

Kadının ifadesine göre, adam, kadının elinde cep telefonunu görünce hızla evi terk ederek kaçtı. Polise göre, kızın müdahalesi anneyi kurtardı. | © DerVirgül

Yayınlama: 11.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.