14 yaşlarındaki dört genç polisin aracını çaldı | 22 devriye aracın peşine takıldı

Avusturya’da henüz 13 ve 14 yaşlarındaki dört genç bir polis memurunun özel aracını çalarak, şehir içinde 150 km/s’in üzerinde hız yaptılar. Gençleri durmak için toplam 22 devriye aracı takibe katıldı.

14 yaşlarındaki dört genç polisin aracını çaldı | 22 devriye aracın peşine takıldı

Henüz 13 ve 14 yaşındalar. Genç dörtlünün Çarşamba günü yaptığı şey yetkilileri bile şok etti: bir kadın polis memurunun özel arabasını çaldılar ve aracı Traun’dan (Linz-Land bölgesi) kilometrelerce sürdüler ve eyalet başkenti Linz’e götürdüler.

Şehir içinde zaman zaman 150 km/s’in üzerindeki hızlara ulaşan araç takibine toplam 22 devriye katıldı.

Takip sonrası araç bir barikatta durdurulabildi. Sonuç olarak biri polis beş kişi yaralandı. 14 yaşındaki baş şüpheli, Perşembe günü Linz hapishanesine nakledildi ve sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Çarşamba günkü kovalamaca ile birlikte, gençlerin şiddet olayları dizisi üzücü bir bölümle daha da zenginleşti açıklaması yapan eyalet emniyet birimleri, polis aylardır özellikle acımasız bir gençlik çetesiyle uğraşıyor – en genç üyeler sadece 13 yaşında bilgisini verdi.

Emniyetin verdiği bilgilere göre, sadece birkaç hafta önce Klaffer am Hochficht’te (Rohrbach bölgesi) açık kasa bir kamyon çaldılar ve Yukarı Avusturya’da yüzlerce kilometre sürdüler. Feldkirchen’de (Urfahr ilçesi) başka bir olay meydana geldi: Önce bir ikili, bir süpermarketin self servis gişesini yağmaladı, ardından yoldan geçen biri hastanelik edilene kadar dövüldü.

Kasım ayında iki erkek ve bir kız, 72 yaşındaki bir taksi şoförünün arabasını çaldı. Ve Ekim ortasında, 13 yaşındaki iki çocuk bir gece dolaşan bir yurttaşı hedef aldı: Onu dövdüler ve değerli eşyalarını çaldılar. Kısa bir süre sonra, başka bir adam vahşi bir saldırının kurbanı oldu. | © DerVirgül

Yayınlama: 29.12.2022
Düzenleme: 29.12.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.