Yeğenleri babaları gibi olmasın diye eski eniştesini vurdu

Avusturya’da 43 yaşındaki baba, eski karısının erkek kardeşi tarafından vurularak öldürüldü.

Yeğenleri babaları gibi olmasın diye eski eniştesini vurdu

Pazar gecesi Kirchdorf ilçesine bağlı Grünburg’da kanlı bir olay yaşandı. 43 yaşındaki baba, eski karısının erkek kardeşi tarafından vurularak öldürüldü.

Steyr savcısı sözcüsü Andreas Pechatschek, APA’ya yaptığı açıklamada, 37 yaşındaki adamın sorgu sırasında itirafta bulunduğunu söyledi. Sebep sorulduğunda Pechatschek, şüphelinin yeğenlerinin babaları gibi olmasından korktuğunu söyledi. Pechatschek, sorgusu sırasında tutuklanan kişinin kurbanı “narsist” olarak tanımladığını bildirdi.

43 yaşındaki adam, 37 yaşındaki adamın Amstetten’de yaşayan kız kardeşiyle evlendi ve çiftin iki çocuğu var. Boşanmada ortak velayet kararlaştırıldı, çocuklar babalarıyla Grünburg’da yaşıyordu.

Evde kurbanın yeni kız arkadaşı ve önceki ilişkisinden iki çocuğu da yaşıyordu. Pechatschek, cinayet sırasında tüm ailenin evde olduğunu söyledi.

37 yaşındaki zanlı, Grünburg’daki eski eniştesinin kapısını gece yarısı 01:05’te çaldı. Polis raporuna göre, 43 yaşındaki eski enişte kapıyı açtığında fail tabancayla adamı vurdu.

Zanlı evinde yakalandı

Polise göre, fail arabasıyla kaçtı ve Amstetten’de ev adresinde tutuklandı. Cinayet silahı da orada emniyete alındı. Failin ilk sorgusu Pazar sabahı tamamlandı ve kapsamlı bir itirafta bulundu. Savcılık sözcüsü, adamın Pazartesi günü Garsten hapishanesine nakledileceğini söyledi. | © DerVirgül

Yayınlama: 05.03.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.