Avusturya sınırında öldürülmüş bebek bulundu

Almanya ile Avusturya sınırında öldürülmüş bir bebek bulundu. İlk belirlemelere göre, bebeğin ölümü doğal yollardan olmamış… Alman ve Avusturya polisi cinayeti çözmek için bölge halkından yardım talep ediyor…

Avusturya sınırında öldürülmüş bebek bulundu

Pazartesi günü Salzburg polisi, “Yukarı Bavyera Güney polisinin Ruhpolding / Bavyera’da yeni doğmuş bir bebeğin öldürüldüğü iddiasıyla ilgili ortak bir soruşturma talebini” yayınladı.

4 Aralık 2022 Pazar günü saat 12:20 civarında Ruhpolding polis karakolu, Seekopf yürüyüş otoparkının yakınındaki ormanda yeni doğmuş bir bebeğin öldüğüne dair bildirim aldı. Bir görgü tanığı, çevrede ölü bir bebek fark etti ve hemen polise bildirdi dendi.

Ruhpolding polis karakolunun alarma geçen güçleri, Förchensee yönündeki yürüyüş parkurunda bir duvarın arkasında ölü bir bebek buldu.

Mevcut bilgilere göre, yeni doğan bebek bulunduktan kısa bir süre önce oraya bırakılmış olabilir.

Aynı akşam adli tıp enstitüsünde yapılan incelemeler ve otopsi, şiddetli bir ölüme işaret etti, bu nedenle Traunstein’daki sorumlu savcılık cinayet soruşturması başlattı.

Cumhuriyet savcılığı ve polis, gerçekleri aydınlatmak için 0861/9873-0 numaralı telefonu arayarak halktan olayla ilgili bilgi istiyor. | © DerVirgül

Yayınlama: 05.12.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.