Yoğun kar yağışı trafikte can aldı

Avusturya’nın bazı bölümlerinde etkili olan kar yağışı, trafik kazalarına neden oldu. Cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Yoğun kar yağışı trafikte can aldı

Salzburg eyaleti Schwarzach im Pongau belediyesinde (St. Johann im Pongau bölgesi), Schönberg tüneli seviyesinde, bir araç kar kaosu içinde kayarak karşı şeride geçti ve 58 yaşındaki Yukarı Avusturyalının otomobiliyle çarpıştı.

Kazada sürücü ve 77 yaşındaki yanındaki yolcu araçta sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan güçlükle çıkarıldı. 58 yaşındaki yaralı ilk yardımın ardından Schwarzach Kliniğine kaldırıldı.

Ancak Salzburg’lu 77 yaşındaki kadın tüm müdahalelere rağmen, kaza mahallinde hayatını kaybetti.

Salzburg Cumhuriyet Savcısı, bir bilirkişi tarafından soruşturma yapılmasını emrederek, kaza yapan iki aracı emniyete aldırttığı belirtildi.

Her iki arabanın da paramparça olduğu kaza nedeniyle, Schönberg Tüneli yaklaşık üç saat boyunca çift yönlü olarak kapatıldı.

Araba karşı şeride geçti – kazada üç kişi yaralandı

Cuma akşamı, bir araba sürücüsü de Ebreichsdorf ile Oberwaltersdorf (Baden bölgesi) arasındaki B210’da karşıdan gelen şeride girerek bir kazaya neden oldu.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, sürücü aracının kontrolünü kaybederek, karşıdan gelen bir otomobille yandan çarpıştı ve araç yan döndü. Kaza da üç kişi yaralandı. | © DerVirgül

Yayınlama: 11.12.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.