Avusturya | Rastgele İnsanları Döverek Hastanelik Ediyor, Sonra Polisi Arıyor

Avusturya’da yedi kişi çeşitli zamanlarda tanımadığı kişi tarafından darp edildiklerini söyleyerek hastaneye kaldırıldı. Polis saldırganın sevk için insanlara saldırdığını ve bunu da sosyal medyada paylaştığının tespit edildiğini belirtti.

Avusturya | Rastgele İnsanları Döverek Hastanelik Ediyor, Sonra Polisi Arıyor

Avusturya’nın Steiermark Eyaleti Köflach kasabasında yaşanan olay, başta belediye başkanı olmak üzere herkesi hayretlere düşürdü. 

Köflach kasabasında yaşayan 35 yaşındaki bir adam, sakin bölgelerde yalnız gördüğü kişileri zevk için dövdüğü hatta bir kişiyi komalık yaptığı tespit edildi. 

Ayrı zamanlarda saldırı düzenleyen saldırgan, yaptıklarını sosyal medyadan anlatarak, yumruk atmaktan şişen ellerinin fotoğraflarını paylaştığı tespit edildi. 

Polisi Kendisi Arıyormuş

Geçen Cumartesi saat 01.00 sıralarında polise 66 yaşındaki bir kişinin yerde hareketsiz yattığı bilgisi verildi. Memurlar geldiğinde, fail olduğu iddia edilen kişi bilinçsizce yerde yatanın yanında durarak, ancak bununla hiçbir ilgisi olmadığını belirttiği öğrenildi. 

Fail olduğu iddia edilen kişi, sosyal medyada kurbanlarıyla alay ederek, vahşetinin boyutu hakkında sadece bir fikir veren şişmiş elinin resimlerini gösterdi.

Polis bunun üzerine harekete geçerek, faili yakaladı. 

Tanımadığı kişileri döverek hastanelik ettiği hatta 2020 yılında bir kişiyi komaya soktuğu gerekçesiyle savcılığa sevk edilen zanlı, gözaltında tutuluyor.|DerVirgül

Yayınlama: 19.06.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.