Graz şehrinde cumartesi konsolosluk hizmeti verilecek

Türkiye’nin Viyana Başkonsolosluğu, Avusturya’nın ikici büyük kenti Graz’da 4 Şubat 2023 tarihinde “Konsolosluk Hizmeti” verileceğini duyurdu. Amaç, Graz ve çevresinde yaşayan Türk vatandaşlarının 190 kilometre uzaklıktaki Viyana’ya gelmeden işlemlerini yapmalarıdır.

Graz şehrinde cumartesi konsolosluk hizmeti verilecek

Türkiye’nin Viyana Başkonsolosluğu, Avusturya’nın ikici büyük kenti Graz’da belirli zaman diliminde konsolosluk hizmeti veriyor. Viyana’ya 190 kilometre mesafedeki Graz’da yaşayan vatandaşlar, artık yaşadıkları kentte konsolosluk işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Viyana Başkonsolosluğundan yapılan bir açıklamada, 4 Şubat 2023 Tarihinde Graz’da Konsolosluk Hizmeti verileceği duyuruldu.

Açıklama şöyle:

“Başkonsolosluğumuz tarafından Graz şehrinde 4 Şubat Cumartesi günü 09:00-15:00 saatleri arasında “Puchstraße 47, 8020 Graz” adresinde konsolosluk hizmeti verilecektir.

Anılan gün vatandaşlarımız tüm konsolosluk hizmetlerinden faydalanabileceklerdir.
Önceden yaptıkları başvurular neticesinde pasaport ve kimlikleri gelmiş olan vatandaşlarımıza pasaport ve kimlik teslimatı da yapılacaktır.

Konsolosluk işlemleri için randevu alınmasına gerek bulunmamaktadır. Gelen vatandaşlarımıza verilecek sıra numarasıyla hizmet sunulacaktır.

Graz’da sunulacak konsolosluk hizmeti ikamet ettikleri yerden bağımsız tüm vatandaşlarımıza açıktır.

2023 yılı içerisinde ayrıca aşağıda belirtilen tarihlerde de Graz’da konsolosluk hizmeti sunulması öngörülmektedir. Ayrıntılı bilgiler söz konusu tarihlerden kısa bir süre önce açıklanacaktır.

3 Haziran 2023 | 30 Eylül 2023 | 16 Aralık 2023″ | © DerVirgül

Yayınlama: 02.02.2023
Düzenleme: 02.02.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.