Kadını bağlayıp şifreyi istediler | Açamadıkları kasayı yerinden söktüler

Avusturya’da dört soyguncu, girdikleri evdeki kadını bağlayarak kasanın şifresini almak için şiddet uyguladı, – kasayı açamayan soyguncular demir kesicilerle kasayı yerinden söktü ve kayıplara karıştılar…

Kadını bağlayıp şifreyi istediler | Açamadıkları kasayı yerinden söktüler

55 yaşındaki kadın, Graz’ın kuzeyindeki Stattegg’deki evinde yalnızken dört kişinin saldırısına uğradı. Salı akşamı saat 19:45 sıralarında kimliği belirsiz dört kişi evine baskın yaptı.

Dört soyguncu, kadını kablo ve bantla bir sandalyeye bağladı. Daha sonra kadını tehdit ederek evdeki kasanın şifresini istediler. Korku ve şok etkisiyle 55 yaşındaki kadın faillere kodu söyleyemedi. Bunun üzerine kadına şiddet uygulayan soyguncular, şifreyi yine öğrenemeyince, demir kesici makine ile kasayı yerinden keserek, bir minibüse yüklediler.

Failler, değerli eşyalarını aramak için tüm evi alt üst ettikten sonra, yaklaşık bir buçuk saat sonra bir minibüsle güneye ve Stattegg’in merkezinden geçerek kaçtılar. Kasanın içinde mücevher ve nakit para olduğu söylendi.

55 yaşındaki kadın, hırsızlar ortadan kaybolur kaybolmaz kendini kablo ve bantlardan kurtarmayı başararak, polisi aradığı ve komşularına kaçtığı belirtiliyor.

Faillerin kar maskeli dört kişi olması muhtemel. Kadının ifadesine göre, Siyah eşofman giymişlerdi. Mağdur, faillerin Arnavut aksanıyla Almanca konuştuklarını belirtti. Faillerden ikisi yaklaşık 185 cm boyunda, ikisinden biri daha güçlü bir fiziğe, diğeri ise daha ince bir yapıya sahip.

Polis soyguncuları arıyor… | © DerVirgül

Yayınlama: 15.12.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.