Minibüsün içinde gaz ısıtıcını açarak uyudu | Yanarak hayatını kaybetti

Avusturya’da 27 yaşındaki bir adam, ısınmak için küçük taşınabilir gaz ısıtıcını açarak uyuduğu minibüsün alev alması sonucu yanarak hayatını kaybetti.

Minibüsün içinde gaz ısıtıcını açarak uyudu | Yanarak hayatını kaybetti

Cumartesi günü Steiermark eyaletinde bir minibüs alev aldı. Burgenland’dan 27 yaşındaki bir adam yanarak hayatını kaybetti.

Polise göre olay Großwilfersdorf’ta [Hartberg-Fürstenfeld bölgesi] meydana geldi. Minibüs bir balıkçı kampında alev aldı. Alevler 27 yaşındaki Burgenlandlı bir adamın ölümüne yol açtı.

27 yaşındaki genç, bir tanıdığıyla birlikte gölette balık tutmaya gitmişti. Saat 15:30 sularında Burgenlandlı adam biraz uyumak için minibüsüne uzandı.

Ancak saat 20:00 sularında Güssing bölgesinden gelen bir arkadaşı, anlaştıkları gibi haber vermediği için merak ederek aracı kontrol etti.

Arkadaşı 27 yaşındaki genci minibüsün yanmış iç kısmında ağır yaralı olarak buldu. Acil ilk yardım önlemlerine ve acil doktoruna haber verilmesine rağmen adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Yangının nedeni belli gibi görünüyor

Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma 9 Nisan 2023 sabah saatlerinde de devam etti. Yangının minibüsün içindeki seyyar gaz ısıtıcısının bulunduğu bölgede başladığı neredeyse kesinleştiği söylendi.

Seyyar ısıtıcı doğrudan yolcu koltuğunun arkasına yerleştirilmişti. Yayılan ısı ve koltuğa olan kısa mesafe nedeniyle yangın muhtemelen buradan başlamıştır dendi. | © DerVirgül

Yayınlama: 09.04.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.