Trafik kazası kadın cinayetini ortaya çıkardı

Avusturya’da bir trafik kazasında ağır yaralanan adamın kimliğini araştıran polis, aracın ruhsatı üzerinden ulaştığı adreste boğularak öldürülmüş bir kadın buldu. Kadının trafik kazası geçiren adamın eski eşi olduğu tespit edildi.

Trafik kazası kadın cinayetini ortaya çıkardı

Perşembe günü öğle saatlerinde bir kadın evinde ölü bulundu. Kadının eski eşi cinayet şüphelisi.

Perşembe günü saat 08:00 sularında Liezen bölgesindeki Trieben ve Rottenmann arasındaki B113’te meydana gelen trafik kazasında bir adam ağır yaralandı. İtfaiye ekipleri ağır yaralı adamı enkazdan kurtardı.

C14 kurtarma helikopteri, kazaya karışan tek kişi olan adamı Graz Genel Hastanesi’ne nakletti. Olay yerindeki kanıtlar bir intihar girişimine işaret ettiğini belirten polis, adamın kimliğini açıklığa kavuşturmak için arabanın kayıt numarası ilgili kurumlardan talep edildiğini söyledi.

Dairede ölü bulundu

Kazaya karışan aracın kayıt sahibi, sonradan öğrenilecek olan öldürülen kadının annesi olduğu söylendi. Polisin kaza yapan aracın, üzerine kayıtlı olduğu adrese ulaşmasıyla birlikte, kurbanın ailesi hemen kızlarının dairesine gitmiş, kızlarını bir kanepede ölü olarak yatarken bulmuşlardır.

Olay yerine gelen polis memurları ciddi bir ölüm vakası tespit etti. Bunun ardından Steiermark Eyaleti Kriminal Polis Bürosu’na haber verildi. Olay yerindeki incelemeler olay yeri inceleme ekibi ve bir adli tıp doktoru ile birlikte yürütüldü. Ölüm nedeninin şiddetli boğulma olduğu tespit edildi.

Soruşturmanın mevcut durumuna göre, kadının ölümü ile eski eşinin geçirdiği ciddi trafik kazası arasında bir bağlantı olması muhtemel. Çift kısa bir süre önce ayrılmış.

Adam henüz sorgulanmadı. Kendisi Graz Genel Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde yatmakta. Leoben Savcılığı kaza yapan araca el konulmasını ve cinayet şüphesiyle ilgili soruşturmanın sürdürülmesini emretti. | ©DerVirgül

Yayınlama: 05.05.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.