Tren hemzemin geçidinde araca çarptı | Dört yaralı

Avusturya’nın Steiermark eyaletinde hemzemin geçidinden geçmeye çalışan araca trenin çarpması sonucu meydana gelen kazada dört kişi yaralandı. Araç sürücüsünün trenin korna çalmasına aldırış etmediği bildirildi.

Tren hemzemin geçidinde araca çarptı | Dört yaralı

Güneydoğu Steiermark bölgesi Fehring kasabasında cuma akşamı saat 21:30 sıralarında meydana gelen kazada dört kişi yaralandığı bildirildi.

Güneydoğu Styria bölgesinden 51 yaşındaki sürücü, Hatzendorf bölgesinde, demiryolu hattına paralel yoldan şehir merkezine doğru ilerlerken, makinistin dur levhasına ve kornasına aldırış etmeden, hemzemin geçidini geçmek istediği belirtildi.

Trenin acil fren sistemini devreye sokmasına rağmen yaşanan çarpışma sonucunda, tren aracı sağa savurdu, muhtemelen kendi ekseni etrafında bir kez döndü ve demiryolu hattının yanında durdu. Polise göre, araçta bulunanlar, sürücü ve güneydoğu Steiermark’tan 16, 17 ve 21 yaşlarındaki üç kadın kazada sadece hafif yaralandı ve kurtarma ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı.

Paramparça olan aracın sürücüsüne yapılan alkol testi sonucunda, sürücünün alkol almadığı kaydedildi. Saat 22:50’ye kadar demiryolu trafiği kesintiye uğradı. | © DerVirgül

Yayınlama: 04.02.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.