Avusturya yeni yıla biri hamile iki kardeşin acı haberiyle girdi

Yılbaşı gece yarısı, aile ziyaretinden dönen Türk ailesinin aracına karşı yönden gelen aracın çarpması sonucu, yedi aylık hamile kadın ve kız kardeşi kaza mailinde hayatını kaybetti. Karşı yönden gelen aracın alkollü olduğu bilgisi verildi.

Avusturya yeni yıla biri hamile iki kardeşin acı haberiyle girdi

Avusturya’nın Tirol eyaletinin Reutte ilçesine bağlı Musau kasabası yakınlarındaki Fernpass yolunda sabah saat 03.30 sıralarında meydana gelen kazada bir aileden iki kız kardeş hayatını kaybetti.

Polis raporunda, yolun 45. kilometresinde iki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çarpıştı, 24 yaşındaki Türk sürücü ve 27 yaşındaki hamile ablası ölümcül şekilde yaralandı bilgisi yer aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre hayatını kaybeden kadınlardan biri yedi aylık hamile. Aracı kullanan 24 yaşındaki kadın olay yerinde hayatını kaybederken, yedi aylık hamile olan ablası ise hastaneye kaldırılırken helikopterde hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazada, hamile kadının 29 yaşındaki kocası ise ağır yaralı olarak helikopterle Innsbruck kliniğine kaldırıldı. Öğrendiğimiz kadarıyla hayati tehlikeyi atlattı.

Olaya karışan ikinci otomobilin Almanya yönüne giden 66 yaşındaki Alman sürücüsü ve 52 yaşındaki yolcusu ağır yaralandığı belirtilirken, DerVirgül’ün ulaştığı kaynaklar, Alman sürücünün alkollü olduğunu belirtiyor.

© ZOOM.TIROL

Büyükelçi ve Başkonsolostan taziye

Feci kazanın duyulmasının ardından, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına ulaşan Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun ve Salzburg Başkonsolosu Günay Babadoğan Ertan taziyelerini ileterek, kazanın takipçileri olacağı bilgisi verildi. | © DerVirgül

Yayınlama: 01.01.2023
Düzenleme: 02.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.