Direksiyon başında rahatsızlanarak kaza yaparak hayatını kaybetti

Avusturya’da kırmızı ışıkta duran bir araç, yeşil ışık yanmadan hareket ederek karşı yönden gelen arabaya ve trafik direklerine çarptı. Sürücü henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı hayatını kaybetti.

Direksiyon başında rahatsızlanarak kaza yaparak hayatını kaybetti

Çarşamba sabahı, sabah 06:35 civarında, 26 yaşındaki bir Avusturyalı, Avusturya’nın Tirol eyaleti Wörgl kasabasında B171 Salzburger Straße’de Kundl yönüne aracıyla hareket halindeyken, sürücü, yükleme yolu ile kavşakta bulunan trafik ışığında önce trafik nedeniyle aracını durdurdu.

Mevcut bilgilere göre, sürücü, muhtemelen bir sağlık bozukluğundan dolayı, kırmızı ışığa rağmen aniden kavşağa girdi. 26 yaşındaki sürücü karşı şeride geçti ve oradaki başka bir araca hafifçe dokundu. Otomobil daha sonra karşı şeritte trafik sinyal sistemine çarptı.

Araba sonunda yolun yanındaki yeşil şeritte ön alanda önemli hasarla durdu. Kazada belirlenemeyen derecede yaralanan 26 yaşındaki genç adam, kurtarma helikopteriyle Innsbruck’taki hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araç tamamen hurdaya döndü.

Birkaç saat sonra öğrenildi: Kaza yapan sürücü kısa bir süre sonra Innsbruck kliniğinde hayatını kaybetti. Savcılık otopsi isteyerek soruşturma başlattı. | © DerVirgül

Yayınlama: 11.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.