Polisten kaçan genç aracıyla kaza yaptı, ancak kaçmaya atla devam etti

Avusturya’da polisin şüphe üzerine aracında oturan genci kontrol etmek istemesi üzerine başlayan kovalamaca, bir süre sonra şüphelinin tesadüfen denk geldiği bir atla devam etti. Ancak, atın şüpheliye bir sürprizi vardı…

Polisten kaçan genç aracıyla kaza yaptı, ancak kaçmaya atla devam etti

20 yaşındaki bir adamın salı akşamı Ebbs’te [Tirol – Kufstein bölgesi] birkaç kişiyi bıçakla tehdit ettiği iddia edildi. Adam polisten kaçarken bir ata binerek kaçmaya çalıştı. Adam ancak biber gazı kullanılarak tutuklanabildi.

At şüpheliyi üzerinden attı

Adam Salı günü saat 21:00 sularında Ebbs’de park halindeki araçların etrafında vücudunun üst kısmı çıplak bir şekilde gizlice dolaştığı için dikkat çekti. Polis olay yerine vardığında, adam araçlardan birinde oturuyordu ve polis memurlarını fark ettiğinde hemen kaçtı. Birkaç polis devriyesi adamı kovalamaya başladı. Kaçış sırasında adamın arabası metal bir çiti kırdı ve sonunda beton bir duvara çarparak durdu.

20 yaşındaki şahıs daha sonra yaya olarak kaçmaya devam etti. Bir at çiftliğinde, şüpheli İtalyan bir ata bindi, ancak kısa bir süre sonra at onu üzerinden attı. Memurlar sonunda biber gazı kullanarak yakalamayı başardılar. 20 yaşındaki genç polis aracına da ağır hasar verdiği belirtildi.

20 yaşındaki zanlının insanları bıçakla tehdit ettiği iddia edildi

20 yaşındaki şahıstan 30 santimetre uzunluğunda bir mutfak bıçağı ele geçirildi. İddiaya göre bu bıçakla akşam saatlerinde birkaç kişiyi tehdit etmiş ve böylece bir araba anahtarı da elde etmiştir. Evinde yapılan aramada az miktarda bitkisel esrar ele geçirildi.

Adam Kufstein’daki hastaneye götürüldü. Davranışlarının nedeni henüz belli olmayan yaralı adam şimdilik sorgulanamadı.| ©DerVirgül

 

Yayınlama: 04.05.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.