Avusturya’da cinayet gibi kaza

Trabzonlu olduğu söylenen 57 yaşındaki Serap Y. yaya geçidinden geçerken bir arabanın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Araç sürüşücü ve yanındaki bir kişi yardım etmek yerine kaçtı. Araçta bulunan iki kişide aracı kendisinin kullanmadığını iddia ediyor. Polis DNA testi ile sürücüyü tespit edecek…

Avusturya’da cinayet gibi kaza

Avusturya’nın Bregenz kentinde meydana gelen trafik kazasında, 57 yaşında bir kadın hayatını kaybetti.

Saat 20:00’den kısa bir süre sonra 57 yaşındaki kadın, cumartesi akşamı Bregenz Rheinstraße’deki yaya geçidinden geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaza mahallinde kaybetti.

Araç olay yerinden kaçtı

Kazaya neden olan kişi kadına yardım etmediği gibi, yanındaki yolcusuyla birlikte hızla uzaklaştı. Kazaya karışan araç, kısa süre sonra bulundu. Araçta kimlerin olduğu kısa sürede belirlendi. 28 ve 48 yaşındaki iki şüpheli sorgulanmak için gözaltına alındığı belirtildi.

Polise göre, sonraki sorgulama sırasında birbirlerini araba kullanmakla suçladılar. Her ikisi de aracı kullanmadığını iddia etti. Ayrıca, her ikisi de araç kullanmaya elverişsiz olarak sınıflandırıldı çünkü hızlı uyuşturucu testleri her ikisi için de pozitif çıktı. 28 yaşındaki ayrıca binde 0,4 ile alkollü ve geçerli bir ehliyeti bile yoktu.

Polis, DNA testi ölümcül kazadan kimin sorumlu olduğunu netleştireceğini ve kamera görüntülerinin de inceleneceğini belirtti.

Vefat ve Başsağlığı

Bregenz merkezli haber sitesi havadis.at’nin aktardığına göre, hayatını kaybeden kadın, Bregenz’de ikâmet eden Trabzon eşrafından Fırat Yılmaz’ın eşi Serap Yılmaz.

Haberin devamında, “Merhume Serap Yılmaz’ın cenaze namazı Pazartesi günü [27 Mart 2023] Altach Müslüman Mezarlığı’nda kılınarak, memleketi Trabzon’a gönderilecek ve köyünde defnedilecektir” dendi. | © DerVirgül

Yayınlama: 26.03.2023
Düzenleme: 27.03.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.