Kaplıcada boğulan 5 yaşındaki çocuğun babasına soruşturma

Viyana’dan 5 yaşındaki kız çocuğunun trajik ölümünün ardından soruşturma başlatan savcılık, soruşturma kapsamına kız çocuğunun babasının da alındığını bildirdi.

Kaplıcada boğulan 5 yaşındaki çocuğun babasına soruşturma

Cumartesi günü Sonnentherme Lutzmannsburg’da [Oberpullendorf bölgesi] Viyana’dan bir kız çocuğu boğularak hayatını kaybetti.

Beş yaşındaki kız çocuğunun trajik ölümünün ardından soruşturmaların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Bu arada, Eisenstadt Cumhuriyet Savcılığı, ihmal sonucu cinayet nedeniyle bir soruşturmaya başladı!

Savcılık sözcüsü pazartesi günü APA’ya yaptığı açıklamada, soruşturmanın beş yaşındaki kız çocuğuyla birlikte kaplıcada olduğu söylenen kızın babasına yönelik olduğunu söyledi.

Cumartesi öğleden sonra kaplıcanın bir havuzunda hareketsiz yüzen bir çocuk fark edilmiş ve hemen helikopterle Donaustadt kliniğine götürülmüştü. Ancak doktorlar çocuğun hayatını kurtaramadı, pazar günü öğleden sonra öldü.

Kazayla ilgili olayların kesin seyrine ilişkin soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Therme Lutzmannsburg, şu anda yoğun bir şekilde kontrol edilip değerlendirilen video kayıtlarını da yetkililere teslim etti. | © DerVirgül

Yayınlama: 06.03.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.