Kaza yapan araçtan kurtulan üç Viyanalının ölümüne başka araç neden oldu

Cumartesi sabahı Avusturya-St. Pölten yakınlarındaki trajik trafik kazasında üç kişi hayatını kaybetti. Kazayla ilgili ayrıntıları yayınlayan polis, üç kişinin kaza yapan araçtan çıktığını ancak, bir kamyonun duramayarak onlara çarptığını belirtti.

Kaza yapan araçtan kurtulan üç Viyanalının ölümüne başka araç neden oldu

Aşağı Avusturya Eyaleti Başkenti St. Pölten mevkii A1 Batı Otobanında cumartesi günü sabah saat 06:45 sularında meydana gelen trafik kazasında üç kişi hayatını kaybetti ve iki kişi yaralandı.

St. Pölten güney otoban çıkışı bölgesinde meydana gelen kazaya dair ayrıntılar yayınlandı.

İçinde altı kişi bulunan bir minibüs kar nedeniyle kontrolünü kaybederek, yolun kenarındaki bariyerlere çarpıp daha sonra ikinci şeride savrulduğu belirtildi.

Kazadan sonra biri 24, diğeri 36 yaşındaki Viyanalı üç adam ve başka bir yolcu araçtan indiği belirtildi. O sırada otobanda hızla gelen bir kamyon üç kişiyi göremediği ve çarptığı söylendi.

Kamyonun çarpmasıyla üç kişiye, kaza yapanların arasında bulunan bir doktorun ilk müdahaleyi yaptığı söylenirken, tüm müdahalelere rağmen üç kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Sonuç olarak, diğer dört araçta zamanında fren yapamadı ve kaza yaptı – bu nedenle ölümcül kazaya altı araç karıştı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. | © DerVirgül

Yayınlama: 28.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.