Linz’de bıçaklanan kadının faili yakalandı | Polisin tabancasını aldı

Avusturya’nın Linz kentinde bu sabah bıçaklanarak ağır yaralanan kadının faili yakalandı ve kaçmaya çalışırken iki polis memuruna çarptı. Iraklı saldırganın kadının iş yerinden bir arkadaşını da bıçakladığı söyleniyor…

Linz’de bıçaklanan kadının faili yakalandı | Polisin tabancasını aldı

Pazartesi sabahı Yukarı Avusturya Eyaleti [OÖ] Linz kentinde 42 yaşındaki bir kadın 41 yaşındaki erkek arkadaşı tarafından bıçaklandığı söylendi. Ağır yaralanan kadın, ambulansı ve polisi araması üzerine hastaneye kaldırıldı.

Linz’deki kanlı olaydan sonra yeni gelişmeler yaşandı. Fail yakalandı ve kaçmaya çalışırken iki polis memuruna çarptı. İddiaya göre polisin tabancasını aldı.

42 Yaşındaki kadını bıçakladıktan sonra arabasıyla kaçan zanlıyı yakalamak için, şehrin her yerinde kontrol noktaları kuruldu, köprüler ve yollar kapatıldı.

Adamın, partnerine yaptığı saldırının ardından kadının iş yerine arabayla geldiği söyleniyor. Polise göre, orada bir adamı bıçakladı. Daha sonra Leonding – Larnhauserweg’de iki polis memuruna araba ile çarptığı söylendi. İlk bilgilere göre polislerden biri ağır yaralandı.

Doğrulanmayan kaynaklar, adamın iddiaya göre polis memurlarından birinden tabancasını çaldığı söyleniyor.

Kovalamaca sonucunda, 41 yaşındaki Iraklının tutuklandığı bildirildi. Polis, yalnızca şüphelinin gözaltında olduğunu resmi olarak doğruladı. Diğer hususlar şimdilik teyit edilmek istenmedi, öğleden sonra yapılacak bir basın toplantısına atıfta bulunuldu.

11 yaşındaki kız, annesi saldırıya uğradığında evdeydi

Kadının bıçaklı saldırıya maruz kaldığı anda, kadının 11 yaşındaki kız çocuğunun da saldırıya şahit olduğu belirtildi. Ancak polis raporlarına göre kız çocuğu herhangi bir zarar görmedi. | © DerVirgül

Yayınlama: 09.01.2023
Düzenleme: 09.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.