Şansölyenin eşinden depremzedeler için defile

Avusturya Başbakanı Karl Nehammer’in eşi Katharina, ünlü modacı Atıl Kutoğlu ile depremzedeler için Viyana’da defile düzenledi.

Şansölyenin eşinden depremzedeler için defile

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun’un son günlerde depremzedeler için etkinlikler düzenlenmesinde etkin olduğu haberleri gelirken, Avusturya Şansölyesi Karl Nehammer’in eşi Katharina Nehammer ve Viyana’da yaşayan ve önde gelen siyasetçileri giydiren ünlü modacı Atıl Kutoğlu ile bir defile düzenledi.

Avusturya basınında, “Başbakanın eşi Nehammer, Afrika’ya yaptığı yardım gezisinin ardından, Avusturya Kızılhaç ve yıldız tasarımcı Atıl Kutoğlu ile birlikte, Şubat ayında 52,000 kişinin hayatını kaybettiği ve halen olağanüstü halin devam ettiği Türkiye ve Suriye’deki deprem bölgelerinde binlerce çocuğa destek oluyor.” Alt başlığıyla yayınlanan haberde, hem Başbakanın eşi Nehammer ve ünlü tasarımcı Atıl Kutoğlu ile dostluğu olan Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun ve eşi yardım defilesinde yer aldı.

Kathi Nehammer’in yeni yardım projesini destekleyenler ve bu projeden duydukları heyecan gözlerinden okunuyordu: Entegrasyon Bakanı Susanne Raab, eski Şansölye Yardımcısı Susanne Riese-Hahn, sanat tarihçisi Agnes Husslein, halkla ilişkiler uzmanı Camilla Habsburg, televizyoncu Arabella Kiesbauer, sanat yönetmeni Daniel Serafin, model Anna Huber, şarkıcı Viktor Lazlo, Kontes Melissa Faber-Castell, Schaumburg-Lippe Prensesi Mahkameh ve özel teşekkürü hak eden Dilek Sabancı. Girişimci, Nehammer’in Atıl Kutoğlu imzalı mavi rüya elbisesini 10.000 Euro’ya satın aldı ve parayı hemen Şansölye’nin eşinin yeni hayır projesine bağışladı. | ©DerVirgül

Yayınlama: 07.06.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.