Sırbistan’da kayıp çocuk Viyana’da görüldü | Tanıklardan yardım isteniyor

Cumartesi günü, Sırbistan’da geçen haftadan beri kayıp olan iki yaşındaki kız çocuğu, Viyana şehir merkezinde bir tanık tarafından görüldü.

Sırbistan’da kayıp çocuk Viyana’da görüldü | Tanıklardan yardım isteniyor

Akrabalara göre, Viyana polisinin çarşamba günü bildirdiğine göre, adamın Schottenring tramvay durağında çektiği videoda “büyük ihtimalle” neredeyse iki yaşındaki bir çocuk görülüyor. Bu nedenle kızın ve onunla birlikte seyahat eden kimliği belirsiz iki kadının kayıtları yayınlandı.

| Viyana’daki görüntü

Küçük çocuk ebeveynlerinin hafta sonu evinin bahçesinde kayboldu

Yerel basında çıkan haberlere göre küçük çocuk, bir hafta önce Bor kasabası yakınlarındaki Banjsko Polje köyünde anne ve babasının hafta sonu evinin bahçesinde fark edilmeyen bir anda kaybolmuştu. Geniş çaplı bir arama ve soruşturma şu ana kadar başarısız oldu. Kızın aranması Interpol’ün internet sitesinde de yayınlandı.

Paskalya hafta sonunda Viyana’da yaşayan bir Sırp’ın cumartesi günü saat 20.00 civarında çektiği video Sırp çevrimiçi portallarında yayınlandı. Adam, yanında kızı olan kadınların Rumence konuştuğunu söyledi. Kayıp şahıs vakasıyla ilgili kendisine sosyal medya aracılığıyla bilgi verildi.

Viyana’daki bir tanık ilk olarak Sırp yetkililerle temasa geçti

Tanık, gözlemlerinin ardından ilk olarak Sırp yetkililerle temasa geçti. Sadece soruşturma talebiyle Viyana polisine başvurdular. Çocuk kaçırma şüphesiyle ilgili soruşturma, Viyana Eyaleti Kriminal Polis Dairesi’nin hayat ve uzuv soruşturma alanı tarafından yürütüldü. Daha sonra tanıkla konuşuldu ve video güvenlik altına alındı.

Viyana polisi şimdi savcının emriyle kayıtların yayınlanmasını talep etti. Kadınları ve onların nerede olduğunu veya çocuğun nerede olduğunu bilen kişilerin veya tanıkların acilen polise başvurmaları isteniyor.

Bilgi (ayrıca isimsiz olarak) 01-31310-33800 numaralı telefondan Viyana Eyaleti Kriminal Polis Dairesi’ne veya herhangi bir polis karakoluna talep ediliyor.| ©DerVirgül

| Elite Home / Favoritenstrasse 82, Wien

Yayınlama: 03.04.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.