Viyana’da sokak ortasında cinayet

Viyana’da 38 yaşında bir göçmen vurularak öldürüldü. Krone gazetesine göre, cinayet Türk marketinde işlendi. Ancak resmi kaynaklar ve diğer gazeteler bunu teyit etmedi.

Viyana’da sokak ortasında cinayet

Bugün Simmering’de 38 yaşında bir adam vurularak öldürüldü. Silahlı saldırı Simmeringer Hauptstraße’de meydana geldi. Şu anda geniş çaplı bir polis operasyonu devam ediyor. 34 yaşında bir şüpheli tutuklandı.

Adam göğüs bölgesinden vuruldu. Ambulans servisi tarafından olay yerinde müdahale edilen adam hastaneye kaldırıldı ancak, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Edindiğimiz bilgilere göre 28 yaşında cinayete kurban giden adam İranlı. Ayrıca, polisin telefon konuşmasıyla teslim olmaya ikna ettiği 34 yaşındaki şüphelinin de İranlı olduğu kaydedildi.

Cinayetin bir market dükkanında mı yoksa önündeki sokakta mı işlendiği, farklı tanık ifadeleri nedeniyle henüz netleştirilemedi. Krone gazetesine göre, cinayet Türk marketinde işlendi.

Saat 16.30’dan kısa bir süre önce olay yeri yakınlarında bir şüpheli tutuklandı. Viyana Eyalet Kriminal Dairesi soruşturmayı devraldı. Bölgedeki geniş çaplı operasyon sırasında Simmeringer Hauptstraße kapatıldı.| © DerVirgül

Yayınlama: 07.05.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.