Korona trafik ışıklarında 10 yeni bölge turuncuya döndü

Avusturya korona trafik ışığı komisyonu, 10 bölgede vaka sayısının artması üzerine tehlikeyi derecelendiren ışık sisteminde, bir üst renk olan turuncuya geçildiğini duyurdu.

Korona trafik ışıklarında 10 yeni bölge turuncuya döndü

Avusturya korona trafik ışığı komisyonu perşembe günü tekrar toplandı. Artan sayılar göz önüne alındığında, bazı bölgelerde kırmızı bir geçiş korkusu bile var. 

Korona salgını komisyonu, Linz ile birlikte Yukarı Avusturya’nın başkenti St. Pölten’in de artık turuncu renge dönüştüğünü duyurdu.  

Bununla birlikte, 9 bölge daha turuncu renge dönüştü.  

Bunlar: Güssing (Bgld.), Völkermarkt (Ktn.), Bruck an der Leitha (Aşağı Avusturya), Wels, Gmunden, Linz-Land, Rohrbach, Vöcklabruck (tümü Yukarı Avusturya) ve Innsbruck-Land (T)  

Yeşilden sarıya Aşağıdaki bölgeler şu şekilde sınıflandırılmıştır: Mattersburg (Bgld.), Amstetten, Hollabrunn (Aşağı Avusturya), Ried im Innkreis, Urfahr Umgebung (Yukarı Avusturya), Salzburg Çevresi ve Brück-Mürzzuschlag (Steiermark) Völkermarkt, Gmunden ve Rohrbach ilçeleri özellikle dikkat çekicidir. Burada durum o kadar sert bir şekilde değişti ki, yeşilden turuncuya sıçradı. 

Steyr (Yukarı Avusturya, sarıdan yeşile), Leibnitz, Murau ve Hartberg-Fürstenfeld (üç Steyr., Sarıdan yeşile). Ek olarak, Neunkirchen’deki (Aşağı Avusturya) durum biraz rahatladı.|virgül  

© Foto: virgül 

Yayınlama: 08.10.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.