Yasadışı kumara baskın | 60 makineye el konuldu

Mali polis, Federal Kriminal Polis Ofisi ile ortak bir operasyonla Avusturya genelinde yasadışı kumarhanelere baskın düzenledi.

Yasadışı kumara baskın | 60 makineye el konuldu

Aralık ayında, Kumar Yasasının 49 ihlali rapor edildi ve Avusturya çapındaki kumar denetimleri sırasında 54 noktada 60 makineye el konuldu.

Maliye Bakanlığı’nın perşembe günü bildirdiğine göre, 137’si mali polisten ve 67’si polisten olmak üzere toplam 204 memur yasa dışı kumarla mücadele etmek için operasyon düzenledi. Maliye Bakanı Magnus Brunner (ÖVP), “Mali polisin kararlılığı etkili oluyor” ve devam edecek, dedi.

Kumar kontrollerine ek olarak, karşılaşılan personelin istihdam ilişkileri de kontrol edildi. Toplam 24 iş kanunu düzenlemesinin ihlali tespit edildi. Yetkililer, 17 kaçak işçinin yanı sıra, İşsizlik Sigortası Yasası’nın birer, Yabancı İstihdam Yasası ve Çalışma Saatleri Yasası’nın ise üçer ihlalini tespit etti.

Tamamı bildirilen bu ihlallerin dışında 35 bin avro civarında vergi borcu tahsil edildi ve cihazlardan 2 bin 500 avro civarında nakit ele geçirildi. Kontroller sırasında, devletin bahis düzenlemelerinin çeşitli ihlalleri tespit edildi ve bir sosyal güvenlik dolandırıcılığı vakası rapor edildi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.