Avusturya’da evsiz adam ateşe verildi!

Avusturya’da inanılmaz bir olay yaşandı. Evsiz adam yanıcı sıvı dökülerek yakıldı.

Avusturya’da evsiz adam ateşe verildi!

Cumartesi gecesi Graz kentinde inanılmaz bir olay yaşandı: Kimliği henüz tespit edilemeyen bir adamın evsiz bir adama yanıcı bir sıvı dökerek onu ateşe verdiği söyleniyor. 52 yaşındaki mağdurun hayati tehlikesi devam ederken, polis her yerde fail aranıyor.

 

Gece yarısından sonra görgü tanıkları, bir adamın Graz’daki Lendplatz’ta bir teneke kutuyla bir dükkânın girişinden uzaklaştığını gördü. Kısa bir süre sonra bir şok yaşandı: Yoldan geçenler bir adamın yandığını fark etti. Muhtemelen geceyi orada geçiren 52 yaşında evsiz bir adamdı.

Mağdurun hayatı tehlikede

Macar uyruklu evsiz ciddi yanık yaralanmaları aldığı belirtilirken, kurtarma ekibi tarafından Graz devlet hastanesine kaldırıldığı söylendi. Doktorlara göre adamın hayati tehlikesi devam ediyor..

Acımasız adamın aranması şu ana kadar başarısız olurken, polise faili; erkek, 40 ila 50 yaşlarında, yaklaşık 170 santimetre boyunda, koyu renk giysiler giymiş olarak tanımladı.

Failin kimliğine veya tanıkların algılarına ilişkin bilgiler Eyalet Kriminal Polis Dairesine 059133/60 3333 gönderilmesi talep edildi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 23.03.2024
Düzenleme: 23.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.