Erdoğan | Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında yapılan yeni kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Enflasyonu nasıl tek haneli rakamlara indirdiysek inşallah aynısını yeniden başaracağız. Fahiş fiyatları milletimizin gündeminden çıkarmakta kararlıyız.” dedi.

Erdoğan | Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaş ve bayram ikramiyelerinin de bayram öncesi ödeneceğini de açıkladı.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

“Yeni dönemde de halkımıza verdiğimiz tüm sözlerin takipçisi olacağız. İstikrar ve güvenle Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”

“Seçimin siyasi olarak kazananları bellidir, ama sonuçta tüm Türkiye kazandı. Türk demokrasisi dünyada referans alınan bir noktaya geldi. Siyasi tercihi ne olursa olsun 85 milyon kazandı. Fitne tüccarları ve terör baronları dışında seçimlerin kaybedeni yoktur…Türkiye Yüzyılı’nı omuz omuza, gönül gönüle vererek birlikte inşa edeceğiz.”

“Seçimler gelir geçer, asıl mesele milletimizin, devletimizin, ülkemizin birliğidir. Asıl mesele biraz çekişmeli geçen siyasi rekabetin siyasi husumete dönüşmesine meydan vermemektir.”

“Muhalefetin hatalarından ders alarak vatanın bekası konusunda daha hassas davranmasını ümit ediyoruz. Cumhur ittifakı olarak yaptığımız buluşma davetimize müspet cevap bekliyoruz.”

“Başkaları gibi yankı odalarına hapsolmak yerine biz her şeyi milletimizin içinde milletimizle birlikte yaptık.”

“Aile ve Gençlik Bankası’nın kurulmasından ailenin sapkın akımlara karşı korunması konusunda her türlü adımı atacağız. Anayasa değişikliği teklifimizi yeniden Meclis gündemine taşıyacağız.”

“Anayasa değişikliği teklifimizi Meclis’in takdirine sunacağız. İklim değişikliğiyle mücadele konusunda daha kararlı çalışmalar yürüteceğiz.”

“Depremzedeleri yeni yuvalarıyla buluşturacağız. Deprem bölgesindeki şehirlerimizi eskisinden daha canlı hale getireceğiz. Türk ekonomisini daha da güçlendireceğiz. Yatırım, ihracat, istihdam ve büyümeden taviz vermeyeceğiz. Fahiş fiyatları milettimizin gündeminden çıkarmakta kararlıyız. Enflasyon yeniden tek haneye düşecek.

“Ülkemize sığınan kardeşlerimizin duasını alarak anavatanlarına dönüşlerini teşvik edeceğiz.

Yayınlama: 07.06.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.