Mecliste çıkan kavgada yaralanan vekil yoğun bakımda

TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti ve AK Parti milletvekilleri arasında çıkan yumruklu kavgada İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs hastaneye kaldırıldı. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı doktor Turhan Çömez, Örs’ün hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

Mecliste çıkan kavgada yaralanan vekil yoğun bakımda

Mecliste çıkan tartışmada AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün başına yumruk attı. Olay sonrası Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs hastaneye kaldırıldı.

Bazı haber kaynakları Örs’ün yoğun bakım servisine alındığı bilgisini aktarırken, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı doktor Turhan Çömez, Örs’ün hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş kavgaya ilişkin olarak, “Alpay Özalan ile Zafer Işık üzerimize geldi. Işık, Hüseyin Bey’e yumruk attı. Hüseyin Bey’in kaşı açıldı yumruktan dolayı.

Elinde bir cisim mi vardı, yüzük mü vardı? Herhalde bir şey vardı. AK Parti artık seçim yaklaştıkça, Genel Başkanları nasıl her yerde kendilerinden olmayanlara hakaret ediyor ve saldırıyorsa, şimdi burada da vekillere saldırıyor” ifadelerini kullandı.

Yayınlama: 06.12.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.