Avusturya’da bir erkek, hayat arkadaşı kadını döverek öldürdü

Avusturya’da hayat arkadaşı erkek tarafından darp edilen 34 yaşındaki kadın, bir apartmanın bodrum katında ölümcül şekilde yaralanmış halde bulundu. İki erkek tutuklandı.

Avusturya’da bir erkek, hayat arkadaşı kadını döverek öldürdü

Avusturya’nın Steiermark Eyaleti Mürzzuschlag’da bir apartmanın bodrum katında ağır yaralanmış halde bir kadın bulundu.

Salı günü saat 16:20 civarında bir apartmanın bodrum katında bir erkek ve bir kadın arasında şiddetli bir tartışma yaşandığını duyan görgü tanıkları, kadının yaralanmış olabileceği şüphesiyle polise haber verdiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, sağlık ekipleri ve bir polis devriyesi hemen olay mahalline gitti ve bodrumda kanlar içinde bir kadın buldu.

Ölümcül şekilde yaralanmış halde bulunan kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği kaydedildi.

İki erkek tutuklandı

Polis ilk şüpheli olarak, Avusturyalı kadının 33 yaşındaki hayat arkadaşını tutukladı. Zanlının tutuklama esnasında direnmediği belirtildi. Aynı evde yaşayan 44 yaşındaki bir Afgan’ında olayla bağlantılı olduğu şüphesiyle tutuklandı.

Şu anda deliller toplanıyor ve zanlılar sorgulanıyor. Olayların kesin seyri ve mağdur ile zanlı arasındaki sosyal bağlantılar soruşturulmaya başlanıldığı gelen bilgiler arasında. Bu iki adam için de masumiyet varsayımı geçerli. | © DerVirgül

Yayınlama: 25.01.2023
Düzenleme: 25.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.