İklim aktivistleri Viyana’da sabahın erken saatlerinde trafiği felç etti

Pazartesi sabahı, iklim aktivistlerinin Viyana ve Viyana çevresindeki protestoları, trafiğin uzun süre boyunca durmasına neden oldu. 10 kilometreden fazla trafik sıkışıklığı oluştu.

İklim aktivistleri Viyana’da sabahın erken saatlerinde trafiği felç etti

Avusturya Otomobil, Motosiklet ve Touring Kulübü’ne [ÖAMTC] göre aktivistler sabah 07.45’ten itibaren birçok kritik noktada eylem yaparak yoğun trafik sıkışıklığına neden oldu.

Viyana yönündeki Vösendorf kavşağında bulunan güney otoyolu [A2], on kilometreden fazla trafik sıkışıklığı ve bir saatten fazla zaman kaybıyla etkilendi. B16 ve B17 alternatif güzergahlarında da trafik sıkışıklığı yaşandı.

İklim aktivistleri Viyana’da trafiği felç etti

Auhof’un batı girişi de engellendi. Bu aynı zamanda Hauptstrasse/Linzer Strasse alternatif güzergahında şehre doğru yaklaşık dört kilometrelik yoğun trafik sıkışıklığına da yol açtı.

Altmannsdorfer Straße kavşağının önündeki Altmannsdorfer Ast’ta güneydoğu teğetinde [A23] ve her iki yönde Handelskai çıkışlarında da blokajlar oluştu.

Bu amaçla Raffineriestrasse üzerindeki A23 ve Donauuferautobahn [A22] çıkışının Lobau yönünde kapatılması, çevredeki tüm sokaklarda trafik sıkışıklığına yol açtı. | ©DerVirgül

| Doğu Ekspresi Belgeseli [Beyaza Yolculuk]

Yayınlama: 20.11.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.