12 ve 13 yaşlarında iki kız çocuğu, 12 yaşındaki kız çocuğunu bıçaklayarak öldürdü

12 yaşındaki kız çocuğu defalarca bıçaklandı. Fail olduğu iddia edilen iki kişiden biri onun en iyi arkadaşı çıktı.

12 ve 13 yaşlarında iki kız çocuğu, 12 yaşındaki kız çocuğunu bıçaklayarak öldürdü

12 yaşındaki Luise, pazar günü Almanya’nın Rheinland-Pfalz eyaletinde ölü bulundu. Polis, salı günü düzenlediği basın toplantısında, kız çocuğunun “sayısız bıçak yarası” sonucu öldüğünü açıkladı.

Fail olduğu iddia edilenler 12 ve 13 yaşlarında iki kız. Yetkili savcılığa göre, 14 yaşından küçük oldukları ve bu nedenle cezai sorumluluk taşımadıkları için kızlar hakkında herhangi bir cezai yaptırım uygulanmıyor.

Luise intikam için mi bıçaklandı?

“Focus online” haberine göre, fail olduğu iddia edilen kişilerin intikam amacıyla hareket ettikleri söyleniyor. Olayın, 3 öğrenci arasında çıkan tartışmanın ardından işlendiği belirtildi. Haberin devamında 12 yaşındaki Luise’nin tanıdık çevresinden iki kızdan biriyle dalga geçtiği söyleniyor.

Alman Bild gazetesinin haberinde ise, maktul ve 13 yaşındaki failin çok iyi arkadaş oldukları yazıyor. Rapora göre, yaşı büyük olan fail olay yerinde genç suç ortağını suça katılmaya zorladı. Olaydan sonra, iki kız en iyi arkadaşının evine geri döndü.

İki kız, Luise’nin aranması sırasında zaten sorgulanmış ve çelişkili ifadeler vermişlerdi. Ertesi sabah, iki kız suçu itiraf etti. Gençlik Dairesine teslim edildiler.

Ne olmuştu?

Polise göre, Siegerland-Freudenberg’den kız, bir arkadaşını ziyaret ettikten sonra cumartesi akşamı erkenden eve dönmek için yürümeye başladı. Ancak kız çocuğu eve dönmedi. Ebeveynler kızlarının eve dönmediğini polise bildirdi ve büyük bir arama çalışması başlatıldı.

Kız çocuğunun cesedi pazar sabahı eski Wildenburg tren istasyonunun yakınındaki bir ormanda bulundu. Ancak “Bild” gazetesine göre kızın bulunduğu yer, eve giden yolun neredeyse tersi yönde.

Şimdi kasaba halkı şok içerisinde. Birbirini tanıyan kasaba halkı yaşananların hiçbir zaman unutulmayacağını ve bu olayın kasabanın üzerinde kara bir bulut gibi kalacağı düşüncesinde. | ©DerVirgül

Yayınlama: 15.03.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.