17 yaşındaki öğrenci, öğretmeni sınıfın ortasında bıçaklayarak öldürdü

17 yaşındaki bir öğrencinin sınıfta öğretmenini öldürdüğü söyleniyor. Öğrenci saldırıdan sonra polisi arayarak teslim oldu.

17 yaşındaki öğrenci, öğretmeni sınıfın ortasında bıçaklayarak öldürdü

17 yaşındaki bir öğrencinin, 10 Ocak 2023 Salı günü Almanya-Kuzey Ren-Vestfalya’daki eski maden kasabası Ibbenbüren’deki bir meslek yüksekokulunda öğretmenini bıçakladığı bildirildi. Olay, polis ve savcılık tarafından akşam saatlerinde ortak yayınla duyuruldu.

Zanlının, öğleden sonra saat 14.51 sıralarında 55 yaşındaki kadını okul binasında ziyaret ettiği belirtildi. O sırada öğretmen sınıfta yalnızdı. Gencin bıçak çekip öğretmenine saldırdığı söyleniyor. Kadının olay yerinde öldüğü belirtildi.

Polisi kendi aradı

17 yaşındaki öğrencinin kanlı suçundan sonra polisin acil durum numarasını kendisinin çevirdiği ve acil servisler tarafından direnmeden tutuklanmasına izin verdiği gelen bilgiler arasında.

Münster polisinden bir cinayet komisyonu soruşturmayı devraldı. Alman yetkililer, olayla ilgili soruşturmaların henüz “başlangıçta” olduğuna işaret ederek daha fazla ayrıntı vermedi. | © DerVirgül

Yayınlama: 10.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.