Ağzından ve burnundan “litrelerce” kan gelen adam, gökyüzünde hayatını kaybetti

Görgü tanıkları, 63 yaşındaki adamın ağzından ve burnundan çok fazla kan geldiğini aktardı. Lufthansa, yolcunun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ağzından ve burnundan “litrelerce” kan gelen adam, gökyüzünde hayatını kaybetti

Almanya hava yolu şirketi Lufthansa’nın Bangkok-Münih seferini yapan uçakta bir yolcu hayatını kaybetti. Görgü tanıkları, Lufthansa’nın Tayland’ın başkenti Bangkok’tan Almanya’nın Münih kentine giden uçağında Almanya vatandaşı olduğunu söyleyen 63 yaşındaki adamın öksürdüğünü ve ağzından ve burnundan çok fazla kan geldiğini aktardı.

Görgü tanıkları, adamın eşiyle birlikte uçağa bindiği sırada oldukça hasta göründüğünü, çok terlediğini ve nefes almakta güçlük çektiğini kaydetti. Yolculardan Martin Missfelder, olayın ardından basına yaptığı açıklamada, adamın durumunun uçağın kalkmasından kısa süre sonra hızla kötüleşmeye başladığını ve ağzından ve burnundan “litrelerce kan” geldiğini anlattı.

Lufthansa sözcülüğünden yapılan açıklamada, “Uçakta bulunan bir doktor tarafından acil ve kapsamlı ilk yardım önlemleri alınmasına rağmen yolcu uçuş sırasında hayatını kaybetti” ifadesi kullanıldı. Öte yandan söz konusu uçak, olayın ardından 12 saat sürmesi beklenen yolculuğun henüz ikinci saati dolmadan tekrar Bangkok’a döndü.

Yayınlama: 11.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.