İki yaşındaki kayıp çocuk Viyana’da görüldü denmişti | Çocuk öldürülmüş!

Cumartesi günü, Sırbistan’da geçen haftadan beri kayıp olan iki yaşındaki kız çocuğu, Viyana şehir merkezinde bir tanık tarafından görüldüğü iddia edilmişti. Sırbistan Cumhurbaşkanı, iki kişinin çocuğu öldürdüğünü itiraf ettiğini duyurdu.

İki yaşındaki kayıp çocuk Viyana’da görüldü denmişti | Çocuk öldürülmüş!

Sırbistan’da geçen haftadan beri kayıp olan iki yaşındaki kız çocuğunun Viyana’da görüldü iddiasıyla, polis perşembe sabahı, resimdeki kişilerin kimliklerinin belirlendiğini ve kendileriyle temasa geçildiğini duyurdu. Polis sözcüsü Mattias Schuster, kadınların kızın kaybolmasıyla hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.

Sırbistan’da kayıp çocuk Viyana’da görüldü | Tanıklardan yardım isteniyor

Sırbistan’da kayıp kız Interpol tarafından da aranıyor

Bir hafta önce, Bor kasabası yakınlarındaki Banjsko Polje köyünde yeni yürümeye başlayan bir çocuğun, gözetimsiz bir anda ailesinin evinin bahçesinde kaybolduğu bildirilmişti. Kapsamlı arama ve incelemelere rağmen şu ana kadar bir sonuç alınamadı. Kayıp kızın aranmasına artık Interpol’ün internet sitesinden de ulaşılabiliyor.

Kız çocuğu öldürüldü

Sırbistan Cumhurbaşkanı Alexander Vučić’e göre Danka’yı (2) öldürdüğünü itiraf eden iki kişi tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Aleksandar Vučić, küçük Danka Ilić’in ortadan kaybolmasıyla ilgili ne yazık ki iyi bir haber gelmediğini ve iki failin tutuklandığını duyurdu.

Soruşturmanın devam ettiğini belirten Sırp yetkililer, cinayetle ilgili daha fazla bilgi vermedi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 04.04.2024
Düzenleme: 04.04.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.