Ağaç işleme tesisi ve daire de yangın

Salı günü Klagenfurt’ta bir apartman bloğunda yangın çıktı. Aşağı Avusturya Eyaletinde ise, bir ağaç işleme tesisinin bulunduğu çiftlikte yangın çıktı.

Ağaç işleme tesisi ve daire de yangın

Saat 14.00 sularında Klagenfurt itfaiye ekipleri Welzenegg’deki bir apartman yangınına çağrıldı. İtfaiye ekipleri olay yerine ulaştığında apartman bloğunun asma katındaki daire tamamen alevler içinde kalmıştı. İlk bilgilere göre, yangın aynı zamanda camları kıran bir patlamaya neden oldu.

İtfaiye ekipleri ağır solunum cihazı kullanarak yangını kısa sürede kontrol altına almayı başardı. Ancak söndürme çalışmaları halen devam etmekte. Yangında kimse yaralanmazken, yangının çıkış nedeni henüz tespit edilemedi.

Wieselburg yakınlarındaki çiftlik evi alevler içinde kaldı

Salı günü Wieselburg (Scheibbs bölgesi) yakınlarındaki Öd am Seichten Graben’de bir çiftlik evi yandı. İki bölgeden dokuz itfaiye ekibi sıfırın altındaki sıcaklıklarda birkaç saat boyunca görev yaptı.

Müstakil bir çiftlik binasında bir odun talaşı fabrikasının yanmaya başlaması üzerine acil durum hizmetleri sabah 08.15 sularında alarma geçirildi. Daha sonra alevlerin çiftlik evine sıçramış olması nedeniyle alarm seviyesi hızla yükseltildi. Dokuz itfaiye ekibi dondurucu soğuklarda alevlerle mücadele etti.

Aşağı Avusturya Eyalet Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre yangında kimse yaralanmadı. Yangının neden çıktığı henüz belli değil. Polis teknik bir arızadan şüphelenirken, bölge yangın müfettişi Salı günü öğleden sonra hala olay yerindeydi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.