“Avusturya, Avusturya’ya yardım ediyor”

Avusturya devlet televizyonu ORF ve altı yardım kuruluşu, “Avusturya Avusturya’ya yardım ediyor” girişimi kapsamında, ihtiyaç sahibi aileler için çarşamba günü bir bağış toplama kampanyası başlattı.

“Avusturya, Avusturya’ya yardım ediyor”

Avusturya devlet televizyonu ORF, Caritas, Diakonie, Hilfswerk, Rotes Kreuz [Kızıl Haç], Samariterbund ve Volkshilfe, çarşamba günü “Österreich hilft Österreich” girişimi kapsamında yeni bir bağış kampanyası başlattı.

Toplanan paranın öncelikle ihtiyaç sahibi aileler gibi muhtaç ve sosyal olarak dezavantajlı kişilere fayda sağlaması için harcanacağı belirtildi.

Viyana Opera Balosu da bir dayanışma gösterecek ve 16 Şubat’taki balodan elde edilen bilet bedeli ve ikram gelirinin bir kısmı bağışa dönüştürülecek.

Genel Müdür Roland Weißmann başlangıçta “ORF, olabildiğince çok kişiye ulaşmak için tüm medya ve bölgesel stüdyolarında ‘Avusturya Avusturya’ya yardım ediyor’ kampanyasını destekliyor” dedi. Weißmann, özellikle zor zamanlarda sosyal uyumun büyük önem taşıdığını vurguladı.

Ayrıca, helfen.ORF.at web sitesi bilgi ve çevrimiçi bir bağış aracı sunacak.

ORF Kurumsal Sosyal Sorumluluk Başkanı Pius Strobl, “Avusturya’nın Avusturya’ya yardım etmesi”nin “bizim desteğimize hemen ihtiyaç duyanlar” için “hızlı, bürokratik olmayan yardım” anlamına geldiğini vurguladı.

Kızıl Haç Genel Sekreter Yardımcısı Peter Kaiser, yardım operasyonunun gerekçesini şöyle açıkladı: “Zaten zor durumda olan insanlar, mevcut gelişmelerle imkanlarının sınırlarını zorluyor. Bu insanlara hızlı ve hedefli bir şekilde yardım etmeliyiz” dedi.

Avusturya’daki birçok insan hala Corona krizinin sonuçlarıyla mücadele ederken, yardım kuruluşunun genel müdürü ülke genelinde yıkıcı bir enflasyon dalgasının şimdiden yayıldığını söyledi. , Elisabeth Anselm de benzer şekilde Özellikle çocukların ve gençlerin daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

Bağışlar ödeme makbuzu, banka havalesi, ücretsiz bağış numarası (0800 664 2023) veya internet üzerinden yapılabilir.

Bağış seçenekleriyle ilgili tüm bilgiler 685. sayfadaki teletekste de bulunabilir. | © DerVirgül

Yayınlama: 01.02.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.