Avusturya’da Kan Donduran Cinsel İstismar!

Avusturya’nın Mödling kentinde, Engelli çocukların servis şoförü, zihinsel, fiziksel ve konuşamayan çocuklara cinsel istismarda bulunduğu tespit edildi.

Avusturya’da Kan Donduran Cinsel İstismar!

Avusturya’nın Mödling (NÖ) kentinde, 59 yaşında engelli çocukların taşımacılığından sorumlu bir servis şoförü hakkında inanılmaz suçlamalar ileri sürüldü.

2016 ve 2017 yıllarında fiziksel ve zihinsel engellileri taşıyan şoförün, toplamda 25 defa 15 yaşlarında engelli çocuklara cinsel istismarda bulunduğu  tespit edildi.

59 yaşındaki servis şoförünün, cinsel istismarı servis aracı içerisinde ve hayat arkadaşının Bruck an der Leitha kentinde bulunan dairesinde yaptığı ileri sürüldü.

Kurbanlar, zihinsel engelli, tekerlekli sandalye bağımlı ve konuşamıyorlar.

 

Olay, 54 yaşındaki kadın sanığın, istismarın fotoğraf ve videolarını, Wiener Neustadt kentinde bulunan araç kiralama şirketinin sahibine göndermesiyle ortaya çıktı.

Korneuburg Savcılığı tarafından çıkarılan emirle, 59 yaşındaki şoför ve 54 yaşındaki kadın tutuklanmış ve bütün elektronik verilere delil olarak el konulmuştur.

Polis yaptığı ilk soruşturmada, 54 yaşındaki kadının bir USB veri taşıcısında çocuk pornografisi içeren ve bilinmeyen kişilerle şantaj görüşmeleri tespit edildi.

Her iki sanıkta savcılık emriyle cezaevine gönderilirken, polis soruşturmanın derinlemesine davam edeceğini söyledi.

Öte yandan, istismara uğrayan çocukların aileleriyle de irtibata geçildiği bildirildi. (virgül.at)

Yayınlama: 04.08.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.