Avusturya’da şaka gibi bir olay | 10 kilometreyi iki vagon arasında kat etti

Viyana’dan Villach’a giden yolcu treni, Bruck an der Mur istasyonunda yolcu almak için durdu. Bunu fırsat bilen bir yolcu sigara içmek için trenden indi. Ancak tren hareket etti ve yetişemeyince iki vagon arasındaki platforma çıktı…

Avusturya’da şaka gibi bir olay | 10 kilometreyi iki vagon arasında kat etti

50 yaşındaki bir tren yolcusu çarşamba günü öğleden sonra bir peronda sigara molası verdikten sonra hareket halindeki bir trene tutunarak iki vagon arasında on kilometre yol kat etti. Diğer yolcular ve demiryolu personeli olaya hızlı bir şekilde müdahale etti: adam yara almadan kurtuldu.

Olay, Viyana’dan Villach’a giden bir Railjet’in planlandığı gibi Bruck an der Mur istasyonunda durmasının ardından saat 14.30 sularında meydana geldi.

50 yaşındaki şahıs bu fırsattan istifade ederek kısa bir süreliğine trenden inmiş ve sigara içmiştir. Railjet Villach’a doğru yoluna devam etmek üzere kapıları kapattığında, adam hızla trene binmeye çalıştı. Edindiğimiz bilgilere göre, yolcunun tehlikeli girişiminin nedeni, trende valizinin olmasına bağlandı.

Vagonlar arasındaki metal kapağın üzerine bindi

Kapılar artık açılmayınca ve tren yavaş yavaş hareket etmeye başlayınca adam paniğe kapıldı ve vagonlar arasındaki metal bir kapağın üzerine çıktı. Olayın görgü tanıkları derhal harekete geçerek istasyon yönetimini ve polisi bilgilendirdi.

Hızlı hareket etmeleri sayesinde Railjet kısa bir yolculuktan sonra Niklasdorf istasyonunda durdu ve adam zarar görmeden platforma çıkabildi. Villach bölgesinden 50 yaşındaki adam polise bildirilecek ve mola için ücret talep edilecek. Adam basiretsiz hareketinden dolayı pişman olduğunu ve bagajı için korktuğunu söyledi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 01.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.