İşçi vinçten düşerek hayatını kaybetti

İşçi vinçten düşerek hayatını kaybetti

Pazartesi günü saat 13.00’ten kısa bir süre önce Kirchdorf an der Krems’teki inşaat çalışmaları sırasında ölümcül bir kaza meydana geldi. Ölen 54 yaşındaki işçi, vincin halatına koruyucu bir iskele platformu bağladı.

İşçi daha sonra koruyucu iskele platformunun üzerinde durdu ve halata tutundu. 54 yaşındaki adam daha sonra vinç sürücüsüne koruyucu iskele platformunu kaldırıp kabuğun çatısına taşımasına izin verdi.

Adam henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek dokuz metre civarından düştü. Acil servis doktoru ancak 54 yaşındaki kişinin öldüğünü belirleyebildi.

Tirol’de iş kazası

Yine Pazartesi günü saat 11’den kısa bir süre sonra Tirol’de ciddi bir endüstriyel kaza daha yaşandı. 31 yaşındaki Avusturyalı, Kitzbühel’deki bir terasta yaklaşık üç metre yükseklikte su tesisatı işi yapıyordu. Çalışma sırasında bilinmeyen bir nedenle merdiven devrildi ve işçi düştü.

Adam ayağından ciddi şekilde yaralandı. Orada bulunan bir iş arkadaşı acil durum çağrısını yaptı. Kurtarma ekibinin ilk müdahalesini aldıktan sonra 31 yaşındaki kişi, Tirol’deki St. Johann bölge hastanesine götürüldü.| ©DerVirgül

Yayınlama: 27.05.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.