Viyana’ya beklenen kar yağışı sonunda geliyor

Avusturya’da cumartesi günü birçok bölgede kar yağışı bekleniyor.

Viyana’ya beklenen kar yağışı sonunda geliyor

Cuma günü ülke genelinde sabahları eksi dokuzdan eksi bir dereceye, gündüzleri ise en fazla eksi üçten artı üçe kadar değişecek hava sıcaklığı bekleniyor.

Cumartesi günü de birçok bölgede kar yağışı bekleniyor. Erken sıcaklıklar eksi dokuz ila sıfır derece, günlük en yüksek değerler eksi üç ila artı dört derecedir.

Pazar günü, Alpler’in kuzey tarafında ve ayrıca Bregenzerwald ile Mostviertel arasındaki sıkışık bölgelerde tekrar tekrar kar yağıyor. Alplerin güney tarafında gün boyunca yağış yok, fakat çoğunlukla bulutlu. Günün başında eksi ondan eksi bire, daha sonra eksi ikiden artı üçe kadar dereceler bekleniyor.

Pazartesi günü hava yine çok bulutlu olacak, uzak batı ve uzak kuzeyde birkaç saat güneş ışığı beklenebilir. Alpler’in ana sırtının güneyinde geniş ölçüde kar yağacak, akşama doğru Aşağı Karintiya ile Güney Steiermark arasındaki yağış yoğunluğunun bir miktar artması muhtemeldir. Sabah eksi on ila eksi bir dereceden sonra termometre eksi iki ila artı dört dereceye kadar çıkıyor.

Salı günü, sürekli soğuk havaya sahip alçak bulutlar kuzeyde yayılacak. Sabah sıcaklıkları eksi dokuz ile sıfır derece arasında, maksimum günlük sıcaklıklar ise sıfır ile artı beş derece arasında değişiyor.| © DerVirgül

Yayınlama: 20.01.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.