Der Virgül WhatsApp Kanalı açıldı

WhatsApp Kanallar, Avusturya’da da hizmet vermeye başladı… İnsanları, kurumları, spor kulüplerini, sanatçıları takip edebileceğiniz bu platformda dervirgul.com da hesap açtı. Peki bizi WhatsApp Der Virgül Kanalından nasıl takip edebilirsiniz? Basit bir uygulama: “takip et” butonuna basınız…

Der Virgül WhatsApp Kanalı açıldı

Kişisel mesajlaşmaların aksine, WhatsApp kanallarda, kullanıcılar gönderilen mesaj ve linklere cevap yazamıyor fakat emoji kullanarak tepki gösterebiliyor ve en çok etkileşim alan paylaşımları görebiliyor.

Nasıl Abone Olabilirsiniz?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız buraya tıklayarak abone olabilirsiniz.

Eğer bu yazıyı masaüstü bilgisayarınızdan okuyorsanız, aşağıdaki QR kodu tarayarak linke ulaşabilirsiniz. Bu link sizi kanala yönlendirecek.

Eğer WhatsApp hesabınızda Kanallar’ı göremiyorsanız, uygulamanızı güncelleyin.

Sözcü.com.tr’nin kanalına katıldıktan sonra bildirimleri almak için ekranın üzerindeki çan işaretini tıklayın. Bunu istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.

Kanal üzerinden haberler, fotoğraflar, videolar ve anketler paylaşılabilecek.

Kanallar, “Güncellemeler” ekranının altında yer alırken, iPhone’larda bu bölüm Sohbetler, Topluluklar, Aramalar, Ayarlar kısmının yer aldığı en altta bulunuyor. Android telefonlarda ise ekranın üzerinde görülüyor.

Der Virgül kanalını takip ederseniz, hesabı yöneten adminin iletişim bilgilerine erişemeyeceğiniz gibi güvenlik gerekçeleriyle sizin iletişim bilgileriniz de kimseyle paylaşılmayacak.

WhatsApp Kanal’daki mesajlar 30 gün saklı tutulduktan sonra silinecek.

WhatsApp’ta Der Virgül kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029VaCOLmnK0IBn4QO7U10l

 

Yayınlama: 19.10.2023
Düzenleme: 22.10.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.