iPhone’un tahtı sallanıyor mu?

Google Pixel 8 Pro tasarımı nasıl olacak? Pixel 7 Pro’yu takip edecek yeni model, tek parça bir kamera modülüne yer veriyor.

iPhone’un tahtı sallanıyor mu?

Akıllı telefon dünyasında oldukça önemli bir yere sahip olan Google Pixel serisi, önümüzdeki aylarda Pixel 8 ailesiyle yenilenmeye hazırlanıyor. Çinli kaynaklar ise Google Pixel 8 Pro tasarımını sızdırdı. Akıllı telefonun tasarımı, daha önceki Pixel 7 Pro’ya benziyor. İşte Google Pixel 8 Pro özellikleri.

Google Pixel 8 Pro nasıl olacak?
Google, yeni Pixel 8 modellerinin tasarımlarını baştan aşağı değiştirmek yerine ufak değişikliklerde bulunacak. Her ne kadar Pixel 7 Pro’ya benzese de, üçlü kamera kurulumunun tek parça birleşmesi gibi bazı göze çarpan detaylar bulunuyor.

Yeni tek parça kamera modülü, akıllı telefona daha sert bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca kameraların, telefonun piyasada rekabetçi olmasını sağlayacak sensörlere yer vermesi muhtemel. Pixel 7 Pro’da 50 Megapiksel ana, 48 Megapiksel telefoto ve 12 Megapiksel geniş açı sensörü bulunuyordu.

Sızdırılan görseller ayrıca Pixel 8 Pro’nun selfie kamerası gömülü bir ekrana yer vereceğini gösteriyor. Bu ekranın, 6.52 inçlik OLED panel olacağı ifade edildi. Yeni cihazın, Google ve Samsung’un ortak olarak geliştirdiği Tensor yonga setinden güç alması bekleniyor. Yonga seti, AMD RDNA 2 mimarisine sahip olabilir.

Google henüz telefonun geliştirme aşamasına girdiğini resmi olarak kabul etmedi. Pixel 8 Pro’yu ne zaman duyuracağını henüz belli değil, ancak bu yılın Haziran ayında görücüye çıkabilir. Düşük ihtimal olsa da, 10 Mayıs’ta düzenlenecek Google I/O 2023 etkinliğinde de duyurulabilir.

Yeşil Robot’ta yer alan bilgiye göre, Google I/O 2023 etkinliğinde Pixel 7a tanıtılacak. Pixel 7a’nın Tensor G2 yonga setinden gücünü alması bekleniyor. Ayrıca 90Hz yenileme hızına sahip bir ekrana, 8GB RAM’e ve 128GB depolamaya yer vereceği söyleniyor. |shiftdelete.net

 

Yayınlama: 15.03.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.