Kasapta çalışan kadın, yıllarca her gün evine et götürmüş

Avusturya’da ürün yelpazesinde 150’den fazla farklı et ve sucuk ürünü bulun kasapta çalışan kadının, tonlarca et çaldığı tespit edildi.

Kasapta çalışan kadın, yıllarca her gün evine et götürmüş

Burgenland eyaletindeki bir kasap dükkanında çalışan ve muhtemelen birkaç yıldır et çalan çalışan suçüstü yakalandı.

Kadın Burgenland’ın en iyi şirketlerinden birinde çalışıyordu. Ürün yelpazesinde 150’den fazla farklı et ve sucuk ürünü bulunmakta. Görünüşe göre çalışan, malların yüksek kalitesinden de etkilenmişti. İzin almadan kendi kendine ürünlerden yemiş ve yanında evine götürmüştü.

Eylem sırasında yakalandı

Bu onun için mümkündü çünkü Bernstein’da [Oberwart] sipariş alıcısı olarak çalışıyordu. Tam arabasına bir “teslimat” daha koymak üzereyken yakalandı. Açık deliller göz önüne alındığında, mazeretlerin faydası olmadı.

Yıllardır hırsızlık

Artık “çalışkan” çalışanın ne kadar süredir yanında et götürdüğü belirleniyor. Suç uygulamasının birkaç yıldır devam etmiş olabileceğinden şüpheleniliyor; bu da birkaç ton ete ve on binlerce avro tutarında hasara tekabül ediyor.

Fail pişmanlık gösterdi

Macar kadının çalınan etle ne yaptığı henüz bilinmiyor. Muhtemelen kendi ülkesinde satmış olabilir dendi. Her durumda, yakalandıktan sonra pişmanlık duydu ve yaptıklarından dolayı özür diledi. Kadın işçinin hakkında soruşturma devam ediyor. | ©DerVirgül

Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.