Kamyon vinci köprüden düşerek alev aldı | Sürücü hayatını kaybetti

Kamyon vincinin sürücüsü perşembe sabahı Avusturya- Villach yakınlarında meydana gelen ciddi trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kamyon vinci köprüden düşerek alev aldı | Sürücü hayatını kaybetti

Onlarca ton ağırlığındaki araç, Oswaldiberg tünelinden kısa bir süre sonra Tauern Otobanı (A10) üzerindeki köprüden aşağı yuvarlandı ve kamyon vinci yanmaya başladı. Villach ana itfaiye istasyonu, çok sayıda itfaiye teşkilatından gelen acil servislerin sürücüyü en olumsuz koşullar altında kurtarmayı başardığını ancak sürücünün kısa bir süre sonra öldüğünü söyledi.

Ağır araç 30 metre yükseklikten düştü

Vinçli araç sabah saat 04.00 sıralarında Salzburg istikametinde seyrediyordu. Ağır araç yaklaşık 30 metre yükseklikten düştü. Yanan hidrolik yağı söndürmek için yakındaki Drau’dan yangın söndürme suyu temini yapıldı. Aynı zamanda itfaiye de sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Geissler, “Geleneksel araçlarla karşılaştırıldığında bunun gibi bir vinç özellikle sağlam olacak şekilde üretildi ve bu da kurtarmayı daha da zorlaştırdı” diyor. Sonunda ön taraftan mahsur kalan sürücüye ulaşmayı başardık. “Hala zayıf yaşam belirtileri gösteriyordu, onu hayata döndürmeye çalışıldı, ancak sürücü kısa bir süre sonra öldü” dedi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.