Korkunç kaza | Üç ölü

Pazar günü Avusturya’da iki kadının kaza yerinde öldüğü korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Kafa kafaya çarpışan aracın içinden 23 yaşındaki gencin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Korkunç kaza | Üç ölü

Pazar akşamı Kärnten eyaletinde ciddi bir trafik kazası meydana geldi: Klagenfurtlu 75 ve 71 yaşlarındaki iki kadın, Aziz Veit an der Glan bölgesindeki Friesach federal yolunda kafa kafaya çarpışarak hayatını kaybetti. Veit bölgesinden 23 yaşındaki bir kişi de hayati tehlike arz eden yaralanmalar nedeniyle RK1 kurtarma helikopteriyle Klagenfurt hastanesine kaldırıldı.

75 yaşındaki kadın sürücü ile karşı şeride geçen araç; kafa kafaya çarpışma

75 yaşındaki kadın, iki arkadaşıyla birlikte Althofen’den Klagenfurt istikametine doğru B-317 otoyolunda seyahat etmekteydi. Saat 08.40 sularında Sand’da [St. Veit an der Glan belediyesi ve ilçesi], bilinmeyen bir nedenle iki şeritli karşıdan gelen taşıt yolunun birinci şeridine geçti.

Veit bölgesinden karşıdan gelen 21 yaşındaki bir sürücü son anda direksiyonu hızlanma şeridine kırmayı başardı. Onu takip eden 23 yaşındaki bir adam bunu yapamadı ve karşıdan gelen araçla kafa kafaya çarpıştı.

Kazada iki kadın hayatını kaybederken, 23 yaşındaki adamın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. | ©DerVirgül

Yayınlama: 08.05.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.